tiistai 27. huhtikuuta 2021

Työssäoppi: Viikko 7


Maanantaina ja tiistaina Johanna oli kotona kipeenä, joten jäin myös maananaina kotiin tekemään tietokoneella hommia ja tiistaina olikin Teams päivä.

Keskiviikko oli Casa Rosalin päivä purettiin Tyrwäyspäivien jutut pois ja stailattiin äitienpäivää varten pöytiä. Purin kuormaa, hinnoittelin, poistin myynnistä talvilakit ja tein niistä inventaarion, laitoin myös osan kesähatuista esille.

Torstaina Johanna oli Seinäruusussa, mutta tulin kuitenkin Werstaalle tekemään Powerpointeja ja auttamaan Casa Rosalinin puolella. Jatkoin heti aamulla keskiviikolta jäänyttä hattujen laittamista paikalleen. Tein blogia ja muokkasin Outletin Sketch Upia. Pidimme Heidin ja Sonjan kanssa palaverin Outlet puolesta ja siitä pitäisikö siihen tehdä vielä muokkauksia.


Perjantaina tein Studio Happy Artisanille tuotekatalogia, heidän tekemistään kierrätystuooteista. Heillä olisi tarkoitus etsiä jälleenmyyjiä tuotteilleen joten laitoin sitä varten aluilleen katalogin. Loppupäivästä etsittiin Sonjan kanssa työtasoja Outlet- puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti